Nowa ekipa gotuje dla gości Alhambry

Nowa ekipa gotuje dla gości Alhambry

Nowy Szef kuchni i jego zespół . Warto spróbować.

Drodzy Goście, dziś zaglądamy do naszej kuchni  Szefuje tu Krzysztof Nawrocki, zdobywca drugiego miejsca w Kulinarnym Pucharze Polski 2012. Ostatnie cztery lata spędził w Szwajcarii, zdobywając doświadczenie w kuchni francuskiej oraz śródziemnomorskiej. Wyjechał z rodzinnych stron, by w Lądku-Zdroju kontynuować swą karierę, pracować z najwyższej jakości produktami oraz dbać o ich sezonowe wykorzystywanie.Wraz z nim gotuje dla Państwa Łukasz Ressel, doświadczony już specjali...sta sztuki kulinarnej. Dwa lata spędził w łódzkim Hiltonie, a przez ponad półtora roku serwował dania w luksusowej reauracji Concordia Taste w Poznaniu. Teraz swoimi umiejętnościami wspomaga kuchnię naszego hotelu, oddając się swoim pasjom, którymi są kuchnia europejska i azjatycka.Zespół uzupełnia Dariusz Sobieraj, pasjonat fotografii, gotowania oraz górskich wypraw. Choć jest najmłodszym i najmniej doświadczonym, nie ma sobie równych jeśli chodzi o tempo pracy i wyobraźnię kulinarną. Uzupełnia to poczuciem humoru i stale widocznym na twarzy uśmiechem.

Zapisz się na newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close